درباره این کنفرانس

نخستین کنفرانس بین المللی کارآفرینی اجتماعی، توسعه منطقه ای، عدالت اجتماعی

کارآفرینی اجتماعی به‌عنوان یک رویکرد نوآورانه، با بهره‌گیری از مدل‌های کسب‌وکار پایدار، ارزش اجتماعی و اقتصادی خلق می‌کند و راه‌حل‌هایی برای مسائل پیچیده اجتماعی ارائه می‌دهد .این نوع کارآفرینی با تکیه بر سرمایه اجتماعی، شامل شبکه‌ها، دانش و اعتماد، به توانمندسازی جوامع محروم، کاهش نابرابری‌ها و تقویت اقتصادهای محلی کمک می‌کند. کارآفرینان اجتماعی از طریق طراحی مدل‌های هیبریدی، مانند تعاونی‌های روستایی یا کسب‌وکارهای کوچک، نه تنها به توسعه منطقه‌ای یاری می‌رسانند، بلکه با شمول گروه‌های به حاشیه‌رانده‌شده، از جمله زنان و اقلیت‌ها، عدالت اجتماعی را ترویج می‌دهند. با این حال، تحقق این همگرایی با چالش‌هایی مانند پایداری مالی، انحراف از مأموریت اجتماعی و پیچیدگی‌های مدیریتی همراه است .
کنفرانس "کارآفرینی اجتماعی: همگرایی عدالت اجتماعی و توسعه منطقه‌ای" با هدف گردهم‌آوردن محققان، سیاست‌گذاران و کارآفرینان، به دنبال تبادل دانش، ارائه راهکارهای عملی و تقویت همکاری‌های بین‌بخشی برای غلبه بر این چالش‌ها و ترویج مدل‌های پایدار توسط دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران و مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی در روزهای ۲۳ و ۲۴ تیرماه ۱۴۰۴ در سالن علامه امینی کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران برگزار می گردد. 

سلام! من یک پاراگراف هستم درمورد این بخش که شما می‌توانید به راحتی با دوبار کلیک برروی من، استایل و ابعاد و... من را تغییر دهید.

من در حالت ایتالیک یا بولد ​​​​​​​و یا حتی بولدایتالیک به این شکل خواهم بود!
همچنین اعداد من نیز 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 هستند! و من به صورت رنگی در دسترس شما هستم.

نخستین کنفرانس بین المللی کارآفرینی اجتماعی، توسعه منطقه ای، عدالت اجتماعی

اهداف

سلام! من یک پاراگراف هستم درمورد این بخش که شما می‌توانید به راحتی با دوبار کلیک برروی من، استایل و ابعاد و... من را تغییر دهید.

من در حالت ایتالیک یا بولد ​​​​​​​و یا حتی بولدایتالیک به این شکل خواهم بود!
همچنین اعداد من نیز 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 هستند! و من به صورت رنگی در دسترس شما هستم.

1.    تشکیل شبکه جهانی کارآفرینان اجتماعی: ایجاد پلتفرمی پایدار برای تبادل دانش و همکاری بین کارآفرینان ایرانی و بین‌المللی، تقویت شبکه‌سازی و هم‌افزایی بلندمدت.
2.    ارائه راهکارهای عملی برای چالش‌های اجتماعی و اقتصادی: تدوین مدل‌های کسب‌وکار اجتماعی نوآورانه برای رفع مسائل بومی مانند ناترازی انرژی و نابرابری‌های اجتماعی، با تأکید بر توانمندی افراد در قاعده اجتماعی.
3.    پرورش ایده‌های نوین برای توسعه پایدار: ارائه طرح‌های خلاقانه برای حل چالش‌های ایران و کشورهای در حال توسعه، با تمرکز بر عدالت اجتماعی، کاهش فقر، و پایداری زیست‌محیطی.
4.    تقویت همکاری بین ذی‌نفعان: ایجاد بستری برای هماهنگی دولت، بخش خصوصی، دانشگاه‌ها، و جامعه مدنی جهت طراحی و اجرای راهکارهای اجتماعی یکپارچه، با حمایت نهادسازی پایدار.
5.    ترویج مفاهیم کارآفرینی اجتماعی در میان اقشار مختلف: آگاهی‌رسانی به جوانان و زنان درباره کارآفرینی اجتماعی و توسعه پایدار، تقویت عزت نفس و ترویج رفتار کارآفرینانه در جوامع محلی.
6.    جذب منابع و گسترش پروژه‌های اجتماعی: اتصال کارآفرینان به سرمایه‌گذاران و سازمان‌های بین‌المللی برای تأمین مالی و مقیاس‌پذیری پروژه‌های اجتماعی، با تأکید بر شفافیت و تأثیرگذاری.
7.    مستندسازی دانش و نوآوری اجتماعی: انتشار مقالات تخصصی، گزارش‌ها، و مطالعات موردی در زمینه کارآفرینی اجتماعی، به‌عنوان منبعی برای پژوهشگران و سیاست‌گذاران.
8.    کاهش نابرابری و ارتقای پایداری: دستیابی به دستاوردهای ملموس مانند افزایش اشتغال، کاهش نابرابری‌های اجتماعی، و حفاظت از محیط‌زیست از طریق اجرای پروژه‌های کارآفرینی اجتماعی مبتنی بر نوآوری و شمول.

- مفاهیم و نظریه‌های کارآفرینی اجتماعی با تأکید بر ارزش‌آفرینی در قاعده هرم اجتماعی و توسعه عدالت اجتماعی.
- سیاست پژوهی، حکمرانی، قانون گذاری و شناخت چالش‌ها و موانع ساختاری، نهادی و فرهنگی کارآفرینی اجتماعی 
- تحلیل کیفی و کمی تجارب موفق و ارائه الگوهای زیسته کارآفرینی اجتماعی در ایران و جهان
- الگوها و مدلهای توسعه کارآفرینی اجتماعی و ایجاد کسب وکارهای نوآورانه و فناورانه در حل مسائل اجتماعی 
- پایداری، مقیاس پذیری و مدل های تامین مالی و سرمایه گذاری در کارآفرینی اجتماعی
- نقش فرهنگ و هویت ایرانی-اسلامی در شکل‌دهی به مدل‌های بومی کارآفرینی اجتماعی 
- راهبردها، الگوهای همکاری، مشارکت، رقابت و شبکه‌سازی ذی‌نفعان در شکل دهی به زیست بوم های کارآفرینی اجتماعی
- الگوها و مدلهای توانمندسازی جوامع هدف در کارآفرینی اجتماعی
- روش ها و معیارهای نوین ارزیابی تأثیر اجتماعی در کارآفرینی اجتماعی
- ​​​​​​​چالش های آموزش و پژوهش در کارآفرینی اجتماعی

محور های اصلی کنفرانس ISE ایران چیست؟

بیشتر بخوانید

ثبت مقاله
راهنمای ثبت مقاله

1404/4/05

اعلام نتیاج  اولیه داوری مقالات

1404/4/10

ارسال مقالات اصلاح شده

1404/4/15

اعلام نتیجه قالات پذیرفته شده

1404/4/23

شروع کنفرانس ISE

1404/4/24

پایان کنفرانس ISE

اعضای کنفرانس

سخنرانان ISE

ارتباط با ما

محل و زمان برگذاری 

تالار علامه امینی

دانشگاه تهران، سالن همایش کتابخانه مرکزی

محل برگذاری:

زمان برگذاری:

سه شنبه

ساعت 09:30 الی 18:00